Foto: Hajduk.hr U nedjelju se na Poljudu održava edukacija trenera, stiže predavač iz Poljske

U nedjelju se na Poljudu održava edukacija trenera, stiže predavač iz Poljske

Akademija Zaglebie Lubin se posljednjih godina pozicionirala kao nositelj kvalitete razvoja mladih nogometaša u Poljskoj te istočnom dijelu centralne Europe

U nedjelju, 1. ožujka, na Poljudu će se održati edukacija trenera iz Klub partner programa HNK Hajduk Split. Predavanja će voditi stručni predavači iz Akademije HNK Hajduk 'Luka Kaliterna', uz internacionalnog predavača Witold Lis koji dolazi s pozicije sportskog koordinatora akademije Zaglebie Lubin. 

Akademija Zaglebie Lubin se posljednjih godina pozicionirala kao nositelj kvalitete razvoja mladih nogometaša u Poljskoj te istočnom dijelu centralne Europe. Njihov sustav i metodologiju rada će prezentirati već spomenuti sportski koordinator Witold Lis koji u akademiji razvija procese rada od 2013. godine. Drugi dio edukacije će biti zanimljiv po tome što će treneri nakon odgledane utakmice između Hajduka II i Croatije Zmijavci (2.HNL), glavni treneri Mario Despotović i Krešimir Režić, analizirati i prikazati periodizaciju tjedna koji je prethodio utakmici. 

Svi nogometni klubovi i treneri koji su zainteresirani za razvoj svojih ljudskih potencijala, a ujedno dijele i Hajdukove vrijednosti pozvani su da se jave emailom na akademija@hajduk.hr, te prisustvuju u nedjelju edukaciji na Poljudu.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(59444, "");
Pregledaj komentare
29