Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash U Njemačkoj poginuo Luka Lucić, mladi hrvatski nogometni reprezentativac

U Njemačkoj poginuo Luka Lucić, mladi hrvatski nogometni reprezentativac

Udario ga je tramvaj dok je vozio biciklu

Teška nesreća dogodila se u okrugu Esslingen u Baden-Württembergu u Njemačkoj. U sudaru s tramvajem teško je ozlijeđen biciklist (16) koji je kasnije od posljedica nesreće i preminuo, a kako piše Fenix magazin, a prenose 24 sata riječ je o mladom hrvatskom reprezentativcu Luki Luciću

Kako javlja njemačka policija, mladić je htio prijeći željezničku prugu na prijelazu opremljen trepćućim svjetlom, ali je previdio vlak koji mu je dolazio iz smjera Ruit. Vozač vlaka (56) pokušao je zaustaviti vlak i dao zvučna upozorenja, ali to nije bilo dovoljno jer nisu uspjeli izbjeći sudar. 

Mladi hrvatski reprezentativac bio je teško ozlijeđen te je helikopterom prebačen do klinike u kojoj mu je pružena liječnička pomoć, ali je na kraju ipak podlegao ozljedama. 

Vaša reakcija na temu