Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: FB / astrencin U posljednjim trenucima doigravanja se spasili od ispadanja, Roguljić strijelac

U posljednjim trenucima doigravanja se spasili od ispadanja, Roguljić strijelac

Jairo je prvo europsko iskustvo imao baš u tom klubu

Dvaput su osvajali slovačko prvenstvo, a ove su sezone bili na rubu ispadanja. Trenčin za koji igra Ante Roguljić se spasio u posljednjim minutama doigravanja za ostanak protiv drugoligaša Poprada.

U prvom susretu Poprad je bio bolji 2:0, da bi u uzvratu Trenčin vrlo brzo stigao do 2:0. Ipak, do poluvremena je Poprad smanjio na 2:1 i time dodatno zakomplicirao situaciju. U 78. minuti Roguljić je zabio za 3:1, a tri minute kasnije Corryn je zabio gol vrijedan ostanka.

Prvi naslov slovačkog prvaka Trenčin je osvojio 2015., a tada je najbolji strijelac kluba bio Jairo. Hajdukov je Brazilac svoje prvo europsko iskustvo imao baš u Trenčinu...

Što se Roguljića tiče, njemu sada istječe ugovor s Trenčinom...

Vaša reakcija na temu