Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka U prodaji ulaznice za utakmice protiv Gorice i Dinama!
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

U prodaji ulaznice za utakmice protiv Gorice i Dinama!

Svi gledatelji mogu po jedinstvenoj cijeni od 50 kuna za sve tribine pohoditi prvenstvene utakmice protiv Gorice, Hrvatskog dragovoljca i Istre 1961

Započela je prodaja ulaznica za utakmicu 31. kola HT Prve lige Hajduk - Gorica koja se igra na Poljudu u petak 15. travnja s početkom u 20:05 sati i zaostali susret 9. kola prvenstva, derbi Hajduk - Dinamo koji se igra na Poljudu u srijedu, 20. travnja s početkom u 19 sati. 

Klub je, kao zahvalu navijačima za vjernost i brojna uložena sredstva tijekom cijele sezone, odlučio da svi gledatelji mogu po jedinstvenoj cijeni od 50 kuna za sve tribine pohoditi prvenstvene utakmice protiv Gorice, Hrvatskog dragovoljca i Istre 1961. 

Hvala još jednom svima što svo ovo vrijeme pružaju neizmjernu i beskonačnu ljubav svom Hajduku. U danima sretnim, u danima grubim. Zajedno činimo pokretačku snagu Kluba koja je bila i ostala njegov identitet i oslonac. 

Do dana oba susreta pravo kupnje imaju isključivo članovi Kluba kojih je već sada preko 68.000, a brojka raste iz dana u dan. 

Kod za prvokup ulaznice članovi mogu zatražiti - OVDJE ili skeniranjem QR koda na vašim članskim iskaznicama.

Učlaniti se možete - OVDJE 

PRODAJNA MJESTA:

1) Online na ulaznice.hajduk.hr 

2) Odjel za članstvo na Poljudu

Svaki radni dan od 8 do 20 sati

3) Hajduk Fan shop Joker

4) Prodajna mjesta Ticketshopa (Tisak Media)

5)* Kućice oko stadiona na dan utakmice - u slučaju da ostane ulaznica     

Vaša reakcija na temu