Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka U prodaji ulaznice za utakmicu Hajduka i Lokomotive

U prodaji ulaznice za utakmicu Hajduka i Lokomotive

Do dana utakmice pravo kupnje imaju samo članovi kluba

U tijeku je prodaja ulaznica za susret 9. kola SuperSport HNL u kojem Hajduk na Poljudu u subotu 23. rujna s početkom u 19:15 sati na Poljudu dočekuje momčad Lokomotive. 

Do dana utakmice pravo kupnje, kao i do sada, imaju isključivo aktivni članovi kluba. Učlaniti se možete online ili dolaskom u Odjel za članstvo te odmah ostvarujete pravo na kupnju ulaznice. Ulaznice će se naći u slobodnoj prodaji na sam dan utakmice u slučaju da se iste do tada ne prodaju. 

U prodaji su ulaznice samo za istočnu i zapadnu tribinu poljudskog stadiona. Kao što je već poznato, sjeverna tribina kao i ulaz U na jugu su rasprodani do kraja natjecateljske sezone 2023/24 i neće više biti u prodaji. U ovom trenutku Hajduk ima preko 19.000 pretplatnika i preko 97.000 članova. 

PRODAJNA MJESTA:

1) Online na hajduk.mojekarte.hr 

2) Odjel za članstvo na Poljudu (prodaja isključivo za članove):

- radni dan od 8 do 20 sati
- subota od 13 do 19:15 sati

3) Hajduk Fan shop Joker

4) Hajduk Fan shop Makarska

5) Hajduk Fan shop Zadar

6) Kućice oko stadiona na dan utakmice od 15 sati - u slučaju da ostane ulaznica

Napomena: Svi pretplatnici koji to još nisu napravili, moraju svoje pretplate preuzeti najmanje 24 sata prije dana utakmice. Na dan utakmice to neće biti moguće napraviti. Za eventualne poteškoće mogu poslati upit na mail: ulaznice@hajduk.hr.

Vaša reakcija na temu