Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U Rijeci se osniva Klub navijača i prijatelja Partizana

U Rijeci se osniva Klub navijača i prijatelja Partizana

Vijest je službeno objavio beogradski klub

U Rijeci se osniva Klub navijača i prijatelja Partizana. Tu je vijest službeno objavio klub iz Beograda na svojim stranicama.

'Baza pristalica Partizana uskoro će biti bogatija za još jedan zvaničan Klub navijača koji će biti osnovan u Rijeci, a činit će ga simpatizeri našeg kluba iz cijele Istre.

To je dogovor koji je postignut na sastanku koji je inicirao bivši nogometaš našeg kluba, Refik Kozić, a kojem su u njegovom odsustvu prisustvovali njegov kum Borislav Krkelić, kao i članovi veteranske sekcije Kluba malog nogometa Ribnica iz Rijeke, Milan Rimac Aldo Stipanov, koji će ujedno biti i osnivači Kluba navijača u Istri.

Sa njima zajedno u Beogradu su bili Stefano Stipanov, te Slobodan i Boban Mizdak, a ugostili su ih član UO Dragan Trailović, član Komisije za formiranje klubova navijača i prijatelja FK Partizan, Maja Krstajić i legende kluba Rade Zalad, Vlado Čapljić, Miodrag Živaljević i Predrag Tomić...' - stoji u objavi Partizana.

Cijelu vijest možete pročitati OVDJE 

Vaša reakcija na temu