Foto: Ivica Čavka  U utorak počinje prodaja ulaznica za utakmicu Hajduk - Gzira United

U utorak počinje prodaja ulaznica za utakmicu Hajduk - Gzira United

Prva tri dana (od utorka do četvrtka) ulaznice za utakmicu ekskluzivno mogu kupiti samo aktivni članovi Hajduka

 U utorak (9. srpnja) u 8 sati počinje prodaja ulaznica za drugu utakmicu 1. pretkola Europske lige Hajduk - Gzira United koja je na rasporedu 18. srpnja na Poljudu s početkom u 20 sati.

Prva tri dana (od utorka do četvrtka) ulaznice za utakmicu ekskluzivno mogu kupiti samo aktivni članovi Hajduka (online i na svim prodajnim mjestima). Od petka 12. srpnja ulaznice idu u slobodnu prodaju.

Svi aktivni članovi Hajduka mogu preuzeti jednokratni kod na članskom sučelju (Hajduk.hr ) te mogu kupiti jednu ulaznicu uz predočenje koda. S kodom koji ste dobili na članskom sučelju može se obaviti kupnja na platformi ticketshopa i na svim prodajnim mjestima uz predočenje koda.

Ako do sada niste bili član ili trebate obnoviti članarinu, možete to također obaviti preko članskog sučelja  i nakon toga dobiti potrebni kod. Vrijedi pravilo jedan član/jedan kod/jedna ulaznica. Ako želite kupiti ulaznicu za drugog člana ili više njih potrebno je predočiti njihovu člansku iskaznicu i dodijeljeni kod.

Za slučaj problema s kodom i nemogućnost realizacije kupnje temeljem koda, otvorena je posebna e-mail adresa kod@nashajduk.hr.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(48116, "");
Pregledaj komentare