Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Uništio Hajduk pa ga bocnuo na Instagramu: 'Friške fritule x2'

Uništio Hajduk pa ga bocnuo na Instagramu: 'Friške fritule x2'

Kristijan Lovrić je priča dana, a priču je podijelila njegova zaručnica, bivša nogometašica Splita

Nogometaši Gorice po prvi put u klupskoj povijesti plasirali su se u polufinale Hrvatskog kupa pobijedivši na svom terenu splitski Hajduk s 3:0 (1:0) u dvoboju četvrtfinala odigranom u utorak.

Dvostruki strijelac za Goricu bio je najbolji klupski strijelac Kristijan Lovrić u 9. i 82. minuti, a za konačnih 3:0 u 89. minuti pogodio je Liberijac Sylvanus Nimely koji je bio asistent kod drugog pogotka.

Napadač Gorice je u devet utakmica protiv Hajduka zabio sedam golova, a nakon utakmice je bocnuo Bijele i na društvenim mrežama.

Lovrićeva zaručnica Monika, bivša nogometašica Splita, na Instagramu je objavila montažu Lovrića kao dostavljača fritula hajdukovcima i zapitala se: 'Tko je ovo napravio?', a najbolji nogometaš Gorice je fotografiju također podijelio na svom storyju, piše Gol.


Vaša reakcija na temu