Universitas slavio na Gripama protiv Splita

Universitas slavio na Gripama protiv Splita

U derbiju trećeg kola malonogometnog prvenstva AFCU je svladao Split 3:2

U derbiju trećeg kola malonogometnog prvenstva AFCU je na Gripama svladao Split 3:2. Već u 35. sekundi AFCU je stigao do prednosti. Udarac Trivkovića obranio je Čizmić, a lopta se odbila do Juretića koji je poslao u mrežu. U desetoj je zaprijetio Split, no udarac Jezina obranio je Bilić.

Minutu kasnije tri prilike za Split u 30 sekundi. Prvo je udarac Ćorluke s crte izbio Gotovac, zatim je Marića zaustavio Bilić, a nedugo zatim ni Perić nije bio precizan. U 15. je Bilić zaustavio udarac Jezina iz akumulacije. Minutu potom Bilić je igrao rukom izvan svog prostora i zaradio crveni karton. Na vrata je stao Šućur koji je obranio akumulaciju Periću, no nedugo zatim Jezin je s igračem više izjednačio na 1:1.

Do kraja prvog dijela Split je mogao do prednosti preko Hrstića i Caputa, no Šućur je bio na mjestu. U 22. je Gotovac pogodio stativu, no dvije minute kasnije je zabii za 2:1. U 26. je Moro poentirao za 3:1. Teo Strunje tada je umjesto Čizmića na vrata poslao Pavlovića, a u 29. je Ćorluka smanjio na 3:2. Isti je igrač u 36. zamalo izjednačio, no s crte je očistio Crnjac. U završnici je Šućur zaustavio udarce Jezina i Marića i priči je bio kraj.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(52606, "");
Pregledaj komentare
29