Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Uspješan vikend za Glavice

Uspješan vikend za Glavice

Najmlađi su ih najviše razveselili

Proteklog vikenda je bilo veselo u Glavicama, počevši od najmlađih koji su donijeli najviše radosti, pionira koji su u borbi za prvaka u svom rangu, te seniora koji se također bore za ulazak u viši rang. 

Najmlađi su pohodili tradicionalni nogometni dječji turnir 'Sv.Jurja - Vis' s dvije kategorije, 2013/2014 i 2015/2016 godište, gdje su ostvarili sjajan rezultat - zlatna medalja za najmlađe, nagrada za fair play i najbolji strijelac (Martin Jerkan), te su dočekani u svojim Glavicama kako i zaslužuju.

- Sve pohvale za ponašanje i odnos na terenu i izvan terena - ukratko 'zlatna generacija' - komentiraju Glavičani.

Također, pioniri nastavljaju sa sjajnim rezultatima u 2. ligi NSŽSD, gdje drže najvišu poziciju na tablici, svladali su vršnjake s Hvara 7:1.

I za kraj, utakmica seniora u nedjeljno poslijepodne koju je ispratilo više od 300 gledatelja u uzavreloj atmosferi u grotlu Glavica! Glavičani su je ovako prokomentirali:

- S rezultatskim minusom i igračem manje naši igrači su se ponovno izborili za sva tri boda i rezultatom 2:1 svladali NK Mosor iz Žrnovnice, te tako nastavili niz od 21 utakmicu bez poraza na domaćem terenu i izborili play-off 2. ŽNL i nastavljaju borbu za prvo mjesto koje vodi u viši rang natjecanja. Ostani borac do kraja!

Vaša reakcija na temu