Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Usreći najmilije imenom uz Hajduk zauvijek!

Usreći najmilije imenom uz Hajduk zauvijek!

Navijači su do sada prikupili više od 21 milijun kuna, a u projektu ih je do sada sudjelovalo oko 5000

Na mjesec dana smo od Božića, što znači da je pravo vrijeme za kupovinu poklona najmilijima. Ove godine, kao i protekle dvije, možete iskoristiti Božićnu akciju i osigurati nekome najbolji poklon za svakog hajdukovca.

Nakon sjajnog odaziva posljednje dvije godine navijači mogu iskoristiti 'ubrzani postupak' upisa u Park svih navijača. Ime u Parku možete uplatiti na do 36 rata što iznosi nešto više od 200 kuna mjesečno i tako iznenaditi nekoga ili počastiti sebe.

Svi hajdukovci koji na bilo kakav način uplate stignu do potrebnog iznosa za ime u parku zaključno sa subotom 10. prosinca dobit će pločicu sa svojim imenom i prezimenom 'pod bor' do Božića.

- Božićna akcija je u protekle dvije godine usrećila brojne navijače koji su dobili svoje ime uz Hajduk zauvijek, a vjerujemo da će tako biti i pred ovaj Božić - rekao je Tomislav Mikulić, voditelj projekta Za sva vrimena.

Navijači su do sada prikupili više od 21 milijun kuna, a u projektu je do sada sudjelovalo oko 5000 navijača. Mjesta u Parku sve je manje i pravo je vrijeme za odabrati svoje mjesto na kojem ćete ostati zauvijek na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.

Za sva dodatna pitanja možeš se javiti na zasvavrimena@nashajduk.hr ili porukom na +385 99 6664569.

Vaša reakcija na temu