Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Utakmica između Goztepea i Bešiktaša se ponavlja zbog pogreške suca!

Utakmica između Goztepea i Bešiktaša se ponavlja zbog pogreške suca!

Nesvakidašnji događaj u Turskoj

Utakmica 19. kola turske Superlige između Goztepea i Bešiktaša odigrana je 26. siječnja. Goztepe je slavio 2:1, no za tri boda morat će se ponovno izboriti, i to na travnjaku! Što se točno dogodilo?

Bešiktaš je uložio žalbu s obzirom da je glavni sudac Huseyin Gocek krivo procijenio jednu situaciju, te umjesto da loptu dodijeli Bešiktašu, on je odlučio loptu dati Goztepeu. No, na njegovu nesreću Goztepe je iz te situacije postigao pogodak. Iz Bešiktaša su ubrzo nakon susreta poslali žalbu Turskom nogometnom savezu, no oni su ih odbili. No, u istanbulskom velikanu se nisu predavali. Odlučili su video materijale poslati u Međunarodni odbor nogometnih saveza (IFAB) koji im je dao za pravo i jasno poručio: utakmica se mora ponovno odigrati! 

- Ovo je četvrti put da imamo problema kada nam sudi Gocek. Ne želimo sumnjati, ali vjerujemo da ima nešto protiv nas - poručili su iz Bešiktaša.

Vaša reakcija na temu