Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr UTAKMICA ODLUKE: Mario Zebec sudi na Šubićevcu!
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

UTAKMICA ODLUKE: Mario Zebec sudi na Šubićevcu!

Dvoboj Šibenika i Dinama bi mogao odlučiti o prvaku

Utakmicu između Šibenika i Dinama na Šubićevcu sudi Mario Zebec iz Cestice! Pomoćnici su mu Vedran Đurak (Sv. Ivan Zelina) i Nikola Kečkiš (Virovitica). Četvrti sudac je Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina).

VAR sudac je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, a AVAR Goran Pataki iz Đakova.

Utakmica između Šibenika i Dinama može odlučiti o prvaku. Pobijedi li momčad iz Maksimira, prvenstvo je gotovo, a ako Šibenik ostane neporažen, tada Hajduk trijumfom u zadnjem kolu osvaja naslov prvaka.

Nažalost, 'bijeli' sa sucem Zebecom nemaju dobra iskustva jer ga najviše pamte po finalu Kupa iz 2018. godine u Vinkovcima, kada je Dinamo osvojio trofej nakon dvije velike pogreške sudaca na Hajdukovu štetu. Sada je opet Zebec delegiran za možda i presudnu utakmicu, ostaje nadati se da će suđenje biti bolje...

 

Vaša reakcija na temu