Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Split Marathon / Facebook UTRKA HUMANITARNOG KARAKTERA: Prijavite djecu na 'dm dječje milje'

UTRKA HUMANITARNOG KARAKTERA: Prijavite djecu na 'dm dječje milje'

Svoj će trenutak radosti na dvadesetom izdanju Split Maratona doživjeti i mališani

Bliži se dvadeseto izdanje Split Maratona koje će ući u povijest. Izdanje je to koje će ući u anale jer će se po prvi put u Splitu održati utrka maratona. Cijeli program traje od 21. do 23. veljače, a svoj će trenutak radosti doživjeti i mališani. Njihove utrke u četiri kategorije (od šest do 15 godina) na rasporedu su u subotu, sa startom i ciljem na splitskoj Rivi. Utrku organizira MK Marjan u suradnji sa zakladom Sport2Life. Glavni cilj dječje utrke je promocija aktivnog i zdravog života djece koji su utjecajem modernih tehnologija sve manje aktivna, a čime se narušava njihovo zdravlje.

Utrka djece održat će se u subotu, 22. veljače u 14 sati sa startom i ciljem na splitskoj Rivi.

Kategorije za sudjelovanje:

Tići A 2012. godište i mlađi, trče 650 m

Tići B 2011. i 2010. godište, trče 650 m

Repci 2009. i 2008. godište, trče 1.250 m

Grdelini 2007. i 2006. godište, trče 2.500 m

Utrka osim sportskog ima i humanitarni karakter te će startnina za sudjelovanje biti u naravi humanitarni doprinos za udrugu Perle iz Starigrada.

Sponzor utrke je dm koji osigurava za sve sudionike natjecateljsku majicu, medalju za sudjelovanje i nagrade za prva tri dječaka i prve tri djevojčice u svakoj od kategorija.

Prijava za utrku je online putem mrežne stranice www.splitmarathon.com ili direktno na prijavnoj stranici: https://www.protime.si/prijava/dm-djecje-milje-split-2020

Vaša reakcija na temu