Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UTUČENI KAPETAN 'U ime cijele ekipe želim se ispričati hrvatskoj javnosti'

UTUČENI KAPETAN 'U ime cijele ekipe želim se ispričati hrvatskoj javnosti'

'Morat ćemo napraviti dobru analizu'

Iskren kao i uvijek bio je Domagoj Duvnjak, kapetan hrvatske reprezentacije nakon poraza od Danske i oproštaja od Svjetskog prvenstva. 

- U ime cijele ekipe želim se ispričati hrvatskoj javnosti na ovom turniru. Od prve utakmice nismo bili pravi. To je činjenica. Mi ne bježimo od toga. Protiv Danske smo dobili lekciju. Prvo poluvrijeme je bilo ok, a u drugom dijelu smo nestali s terena - rekao je Duvnjak, a zatim dodao:

- Tek je završio turnir. Morat ćemo napraviti dobru analizu. Prošle godine smo igrali fenomenalno 5-1 i 6-0 obranu. Ove godine ništa nije funkcioniralo. Kao kapetan moram biti iskren, ovo je moj najlošiji turnir za hrvatsku reprezentaciju. Moram preuzeti dio odgovornosti na sebe.

Je li vas pogodila izbornikova ostavka nakon poraza od Argentine?

- Jako mi je žao što je izbornik otišao s ovakvim porazom. Njegova ostavka nas nije uzbudila. Znali smo da imamo šansu ako Katar pobijedi, međutim ništa nije funkcioniralo.

Vaša reakcija na temu