Uvjeti po mjeri djeteta
Taekwondo klub Marjan Piše: P.R.

Uvjeti po mjeri djeteta

Stručni kadar Taekwondo kluba Marjan broji 25 ljudi, a djeluju na osam različitih lokacija u Splitu


Taekwondo klub Marjan u Splitu djeluje na osam različitih lokacija u isto toliko dvorana od čega su četiri centra na raspolaganju sportašima 24 sata dnevno. U suhim i grijanim dvoranama, opremljenim bogatom opremom i rekvizitima, o njima brine stručni kadar koji broji nevjerojatnih 25 ljudi.

Među trenerima je 11 kineziologa, a u klubu su na dispoziciji još i fizioterapeut i nutricionist. Vrhunska infrastruktura i vrhunski stručni kadar posljednjih 20 godina doveli su do 64 medalje na velikim natjecanjima, olimpijskim igrama, svjetskim i europskim prvenstvima, ali ono što je još važnije doveli su do socijalizacije stotina i stotina djece kojima se u život uvukao sport, koji su svoje prijatelje pronašli u sportu i na taj način se makli od kompjutora, noćnih klubova, alkohola. 

- Djeci pružamo mogućnost da se izgrade kao osobe i ostvare svoje snove, a roditeljima osam lokacija u gradu omogućava da svoje vrijeme troše kvalitetnije od vožnje, traženja parkinga i čekanja dok završi trening. I zbog toga, upišite i vi svoje dijete u Taekwondo klub Marjan - poručili su. 


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(74073, "");
Pregledaj komentare
29