Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr UŽIVO (15.00) Hajduk u Belišću bez prava na kiks, 'bijelima' prijeti bivši igrač Rome!

UŽIVO (15.00) Hajduk u Belišću bez prava na kiks, 'bijelima' prijeti bivši igrač Rome!

Utakmica osmine finala Hrvatskog kupa

Nakon razočaravajućeg remija s Goricom pred Hajdukom je danas novi ispit. U osmini finala Hrvatskog kupa 'bijeli' od 15 sati gostuju kod trećeligaša Belišća. Momčad koju vodi Davor Rupnik trenutno je drugoplasirana u Trećoj HNL istok s tri boda manje od lidera Vukovara. 

U njihovim redovima igra i nekada veliki talent hrvatskog nogometa Silvio Anočić koji je bio član Rome. Domaći sanjaju senzaciju, a trener Hajduka Jens Gustafsson razmišlja kako složiti vezni red s obzirom da ne možemo računati na Krovinovića, Vukovića, Čuića i Fossatija.

Hajduk: Subašić, Lovrencsics, Katić, Simić, Melnjak, Atanasov, Sahiti, Dolček, Livaja, Biuk, Ljubičić.

Glavni sudac utakmice je Ivan Vučković iz Zagreba, a pomagat će mu njegovi sugrađani Anto Marić i Dejan Vuković. Četvrti sudac je Ante Čulina, također iz Zagreba.

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu