Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka UŽIVO (16.00): Na Poljud stiže Lokomotiva, Gattuso radi dvije promjene?

UŽIVO (16.00): Na Poljud stiže Lokomotiva, Gattuso radi dvije promjene?

Prvenstvena utakmica 11. kola HNL-a: Hajduk - Lokomotiva

Pred Hajdukom je novi ispit. U 11. kolu HNL-a 'bijeli' danas (16 sati) na Poljudu dočekuju Lokomotivu. Gosti u Split stižu kao osmoplasirana momčad lige. Momčad Silvija Čabraje u dosadašnjih deset kola osvojila je osam bodova. Jedine dvije pobjede ostvarili su u Puli protiv Istre te na domaćem terenu protiv Gorice. 

U odnosu na prošlu sezonu u redovima 'lokosa' više nema Marina Šotičeka, Lukasa Kačavende, Nikole Čavline, Branimira Kalaice, Karla Bartoleca, Lirima Kastratija, Vladana Bubanje...Od novih lica ističe se dolasci Domagoja Antolića, Denisa Kolingera i Frana Karačića, a trojica igrača proteklog ljeta na Kajzericu su stigla s Poljuda. Filip Čuić i Ivan Krolo kao slobodni igrači, dok je Toni Silić došao na posudbu. No, još uvijek sva trojica čekaju na ozbiljniju minutažu. 

Gennaro Gattuso s Hajdukom još uvijek ne zna za poraz u prvenstvu. Talijanski stručnjak u odnosu na susret sa Slaven Belupom napravit će neke promjene. Na vrata se vraća Lovre Kalinić. Kapetan 'bijelih' posljednji put u prvenstvu je branio 18. kolovoza protiv Varaždina. Nakon toga je bio između vratnica u kup ogledu s Bilogorom, a sada će opet u akciju. Promjena će biti i na krilnoj poziciji. Umjesto Leona Dajakua u vatru će vjerojatno Bamba

Mogući sastav Hajduka: Kalinić, Hrgović, Uremović, Šarlija, Diallo, Krovinović, Rakitić, Bamba, Kalik, Biuk, Livaja. 

U prvom ogledu u aktualnoj sezoni Lokomotiva i Hajduk odigrali su sredinom kolovoza u Kranjčevićevoj ulici 1:1. Hajduk je poveo golom Aleksandra Trajkovskog u 80. minuti, a Lokomotiva je izjednačila golom Duje Čopa iz jedanaesterca u 97. minuti. 

Glavni sudac utakmice je Mateo Erceg iz Benkovca. Pomagat će mu Dino Knez iz Osijeka i Deni Grofelnik iz Valpova, a četvrti sudac je Zdenko Lovrić iz Đakova. 

VAR sudac je Dario Bel iz Osijeka, a njegov asistent Dario Kulušić iz Šibenika. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu