Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / HNK Hajduk UŽIVO (17.00) Može li Hajduk do četvrte pobjede na Rujevici zaredom?
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

UŽIVO (17.00) Može li Hajduk do četvrte pobjede na Rujevici zaredom?

Prvenstvena utakmica 34. kola Prve HNL

Pred Hajdukom je danas (17 sati) jedan od najtežih ispita u HNL-u, gostovanje na Rujevici. Protivnik je Rijeka, trenutno četvrta momčad na ljestvici s pet bodova manje od Hajduka i devet manje od vodećeg Dinama. U protekla tri međusobna dvoboja ove sezone, sva tri puta slavili su gosti. Rijeka je slavila na Poljudu s 2:1 i 3:1, dok je Hajduk na Rujevici bio bolji 3:2 golom Mlakara u sudačkoj nadoknadi. Zanimljivo je kako je Hajduk u posljednja tri dvoboja na Rujevici ostvario tri pobjede. Dvije je upisao Paolo Tramezzani, a jednu Valdas Dambrauskas.

Trener Hajduka u današnjem susretu ne može računati na Josipa Vukovića, Nikolu Katića, Janija Atanasova i Jana Mlakara, a u konkurenciju za momčad vraćaju se Marco Fossati, Stipe Biuk i Emir Sahiti kojih nije bilo protiv Hrvatskog dragovoljca.  

Mogući sastav Hajduka: L. Kalinić, Mikanović, Elez, Ferro, Melnjak, Fossati, Grgić, Krovinović, Sahiti, Livaja, N. Kalinić. 

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka. Pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Kruno Šarić iz Županje. Četvrti sudac je Zdenko Lovrić iz Đakova. VAR sudac je Fran Jović iz Zagreba, a asistent VAR suca Ivan Mihalj iz Velike Gorice. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu