Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Hajduk.hr UŽIVO (17.00) Poljud se oprašta od velikana, Šibenik se u Splitu pozdravlja s prvom ligom

UŽIVO (17.00) Poljud se oprašta od velikana, Šibenik se u Splitu pozdravlja s prvom ligom

Utakmica 36. kola HNL-a

Hajduk i Šibenik, drugi put u četiri dana. Nakon finala kupa na Rujevici, danas se u 36. kolu HNL-a u 17 sati na Poljudu igra dalmatinski derbi. Susret bez rezultatskog značaja ostat će upamćen po dvije stvari. 

Danijel Subašić danas se oprašta od igračke karijere. Iskusni čuvar mreže danas će posljednji put biti među vratnicama. Odlučio je okončati svoju bogatu karijeru. Druga zanimljivost je Marko Livaja. On će protiv Šibenika upisati 100. nastup u dresu 'bijelih'. U dosadašnjih 99 nastupa Livaja ima nevjerojatne brojke, 60 golova i 36 asistencija! Šibenik je već ranije izgubio šanse za ostankom te će se iduće sezone na Šubićevcu igrati drugoligaški nogomet.

Mogući sastav Hajduka: Subašić, Sigur, Ferro, Vušković, Melnjak, Fossati, Krovinović, Sahiti, Benrahou, Anello, Livaja. 

Glavni sudac utakmice je Mateo Erceg iz Benkovca. Pomagat će mu Sanja Rođak Karšić iz Podravskih Sesveta i Ivan Janić iz Iloka, a četvrta sutkinja je Ivana Martinčić iz Koprivnice. VAR sudac je Mario Zebec iz Cestice, a asistent VAR suca Kruno Šarić iz Županje. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu