Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka UŽIVO (17.00) Vuković ostao u Splitu, kako će Dambrauskas složiti vezni red?
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

UŽIVO (17.00) Vuković ostao u Splitu, kako će Dambrauskas složiti vezni red?

Prvenstvena utakmica 32. kola Prve HNL

Nakon pobjede protiv Dinama, pred Hajdukom je novi ispit. U 32. kolu HNL-a 'bijeli' danas od 17 sati gostuju u Koprivnici. Protivnik je Slaven Belupo koji je u prvenstvu šest kola bez pobjede. Posljednju pobjedu u HNL-u ostvarili su 25. veljače protiv Hrvatskog dragovoljca (1:0), a nakon toga su uz jedan remi zabilježili pet poraza. Trener 'farmaceuta' Zoran Zekić u najavi utakmice istaknuo je kako 'on cijelu sezonu igra bez Livaje i Kalinića, te da se nada da će netko na stadionu navijati i za Slaven'. 

S druge strane Valdasu Dambrauskasu zasigurno nije do šale. Litvanski stručnjak u Koprivnici ne može zbog žutih kartona računati na Livaju i Nikolu Kalinića. Zbog ozljede koljena u Splitu je ostao Josip Vuković, još od ranije izvan pogona su Lukas Grgić i Jani Atanasov, a određenih problema ima i Emir Sahiti. Za mjesto u veznom redu konkuriraju Alexander Kačaniklić i Gergo Lovrencsics, a od prve minute priliku će vjerojatno dobiti i Marin Ljubičić. Mladi napadač posljednji je put startao prije dva mjeseca, u gostujućoj pobjedi protiv Hrvatskog dragovoljca. 

Mogući sastav Hajduka: L. Kalinić, Mikanović, Ferro, Elez, Melnjak, Fossati, Krovinović, Kačaniklić (Lovrencsics), Biuk, Ljubičić, Mlakar

Glavni sudac utakmice je Fran Jović iz Zagreba. Pomagat će mu sugrađani Luka Pušić i Anto Marić, a četvrti sudac je Ante Čulina također iz Zagreba. VAR sudac je Ante Čuljak iz Zagreba, a asistirat će mu Vedran Đurak iz Sv. Ivana Zeline. 

Tijek susreta možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy.

Pobjedom u Koprivnici 'bijeli' mogu preskočiti Osijek, koji je jučer poražen od Rijeke na Rujevici.

 

Vaša reakcija na temu