Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr UŽIVO (17.00): Hajduk traži nova tri boda, Gorica bez najboljeg strijelca

UŽIVO (17.00): Hajduk traži nova tri boda, Gorica bez najboljeg strijelca

Prvenstvena utakmica 8. kola HNL-a: Gorica - Hajduk

Nakon reprezentativne stanke Hajduk se vraća prvenstvenim obvezama. U osmom kolu HNL-a 'bijeli' danas u 17 sati gostuju u Velikoj Gorici. Na klupu Hajduka vraća se Ivan Leko nakon što je odradio pet utakmica suspenzije. 

Gorica je u dosadašnjih šest odigranih utakmica osvojila devet bodova, a samo jednom su poraženi, i to u Osijeku (1:0). Dinamu su 'odnijeli' bod iz Maksimira, a nedavno ih je preuzeo Dinko Jeličić nakon što je u Rijeku otišao Željko Sopić. U njihovim redovima ima nekoliko bivših igrača Hajduka (Mario Maloča, Jurica Pršir, Božidar Radošević, Luka Kapulica), a u današnjoj utakmici biti će bez svog najboljeg strijelca ove sezone, Merveila Ndockyta koji ima tri žuta kartona. 

Ivan Leko ne može računati na Leona Dajakua, a nema ni Lovre Kalinića te Ismaela Dialla. Već od ranije izvan pogona je Rokas Pukštas

Mogući sastav Hajduka: Lučić, Moufi, Uremović, Šarlija, Melnjak, Krovinović, Sigur, Odjidja-Ofoe, Sahiti, Dolček, Livaja.

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka. Pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Marjan Tomas iz Vladislavaca, a četvrti sudac je Ante Čulina iz Zagreba. VAR sudac je Ante Čuljak, a asistent VAR suca Ivan Vučković, obojica iz Zagreba. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy.

Vaša reakcija na temu