Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Miro Gabela - hajduk.hr UŽIVO (17.05) Hajduk protiv Varaždina traži četvrtu pobjedu zaredom

UŽIVO (17.05) Hajduk protiv Varaždina traži četvrtu pobjedu zaredom

Prvenstvena utakmica 24. kola Prve HNL

Nakon tri uzastopne gostujuće pobjede pred Hajdukom je danas novi ispit. U 24. kolu HNL-a na Poljud (17.05 sati) stiže Varaždin, trenutno sedma momčad lige. U aktualnoj sezoni Hajduk i Varaždin odigrali su dvije utakmice. Na Poljudu je Hajduk 27. rujna slavio 2:0 golovima Gyurcsa i Caktaša, a 'bijele' je s klupe vodio Hari Vukas. Dva i pol mjeseca kasnije Varaždin je kao domaćin slavio 4:2. Tada je na klupi Hajduka bio Boro Primorac.

Tri mjeseca kasnije na klupi Hajduka je Paolo Tramezzani, Caktaš je u drugoj momčadi, a Gyurcso u Osijeku. Talijanski stručnjak na raspolaganju ponovno ima i Marija Vuškovića koji je preskočio prethodne dvije utakmice, a u kadru još uvijek nema grčkog napadača Dimitriosa Diamantakosa koji ima problema s mišićem.

Mogući sastav Hajduka: Kalinić, Todorović, Simić, Dimitrov, Čolina, Fossati, Jurić, Teklić, Livaja, Kačaniklić, Umut Nayir

Glavni sudac utakmice je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline, pomagat će mu Jerko Crnčić iz Vrbovca i Bojan Zobenica iz Velike Gorice. Četvrti sudac je Dario Kulušić iz Šibenika. VAR sudac je Fran Jović iz Zagreba, a asistent VAR suca Goran Perica iz Šibenika. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu