Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović UŽIVO (17.10) Leko radi dvije izmjene, Hajduk traži pobjedu kako bi zadržao priključak s Dinamom

UŽIVO (17.10) Leko radi dvije izmjene, Hajduk traži pobjedu kako bi zadržao priključak s Dinamom

Prvenstvena utakmica 19. kola SuperSport HNL-a

Pred Hajdukom je danas novi ispit. U 19. kolu SuperSport HNL-a 'bijeli' gostuju u Puli (17.10 sati). Protivnik je Istra, trenutno šestoplasirana momčad lige. U aktualnoj sezoni Hajduk i Istra sastali su se dva puta. Hajduk je u prvom kolu na Aldo Drosini slavio s 2:0, dok je na Poljudu u desetom kolu završilo 2:2.

Ivan Leko u Puli neće izvesti isti sastav kao i na poljudskoj premijeri protiv Šibenika. Nigerijski stoper Chidozie Awaziem ima tri žuta kartona, a za očekivati je da bi na klupu mogao preseliti i Dino Mikanović. U momčad se nakon određene suspenzije zbog kartona vraća Emir Sahiti

Mogući sastav Hajduka: Sentić, Simić, Borevković, Prpić, Grgić, Kalik, Melnjak, Sahiti, Krovinović, Mlakar, Livaja. 

Glavni sudac utakmice je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline. Pomagat će mu Ivan Mihalj iz Velike Gorice i Ivan Starčević iz Bjelovara, a četvrti sudac je Ivan Matić iz Osijeka. VAR sudac je Dario Bel iz Osijeka, a asistent VAR suca je Bojan Zobenica iz Velike Gorice. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu