Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka UŽIVO (18.00) Vraća se i Grgić, hoće li Dambrauskas dati priliku nekome od juniora?
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

UŽIVO (18.00) Vraća se i Grgić, hoće li Dambrauskas dati priliku nekome od juniora?

Prvenstvena utakmica 33. kola HNL-a

Nakon remija u Koprivnici, Hajdukove šanse za titulom su bitno umanjene. Četiri kola prije kraja 'bijeli' imaju šest bodova manje od vodećeg Dinama, dok drugoplasirani Osijek ima bod više. Danas na Poljud stiže Hrvatski dragovoljac. Momčad iz Sigeta trenutno je posljednja momčad lige, no u nastavku sezone namučili su svih. 

Hajduk i Dragovoljac su odigrali tri međusobna susreta u ovoj sezoni te su 'bijeli' sva tri puta pobijedili. U prvom susretu Hajduk je do pobjede stigao pogotkom Stefana Simića u 95. minuti. Na Poljudu je bilo 2:0, a u posljednjem susretu odigranom u Kranjčevićevoj pobjedu Hajduku je donio Marko Livaja s tri postignuta pogotka. 

Valdas Dambrauskas zbog žutih kartona ne može računati na Stipu Biuka i Marca Fossatija. Problema s ozljedama imaju Josip Vuković, Jan Mlakar i Jani Atanasov, a zbog smrti majke susret će propustiti Emir Sahiti. Hajdukov trener nije odbacio mogućnost da minutažu dobije i netko od juniorskog terceta (Pukstas, Krolo, Brajković).

U sastav se nakon odrađene kazne zbog žutih kartona vraćaju Livaja i Nikola Kalinić, a trebao bi s njima biti i oporavljeni veznjak Lukas Grgić.

Mogući sastav Hajduka: L. Kalinić, Mikanović, Ferro, Elez, Melnjak, Grgić, Krovinović, Čolina, Livaja, Ljubičić, N. Kalinić. 

Glavna sutkinja utakmice je Ivana Martinčić iz Koprivnice. Pomagat će joj Sanja Rođak Karšić iz Podravskih Sesveta i Nikola Kečkiš iz Virovitice. Četvrti sudac je Dario Kulušić iz Šibenika. VAR sudac je Mario Zebec iz Cestice, a asistent VAR suca Goran Pataki iz Đakova. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu