Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Miro Gabela - hajduk.hr UŽIVO (18.10) Hajduk protiv oslabljenog Belupa traži pobjedu za dodatni priključak s vrhom ljestvice

UŽIVO (18.10) Hajduk protiv oslabljenog Belupa traži pobjedu za dodatni priključak s vrhom ljestvice

Utakmica 26. kola Supersport HNL-a: Hajduk - Slaven Belupo

Nakon pobjede nad Osijekom pred Hajdukom je novi ispit. U 26. kolu Supersport HNL-a na Poljud danas (18.10 sati) stiže Slaven Belupo. 'Farmaceuti' u Split stižu kao sedmoplasirana momčad lige, a u drugom dijelu sezone ostvarili su učinak od jedne pobjede, tri remija i četiri poraza. No, zanimljivo je da su od šest osvojenih bodova čak četiri osvojili u duelima s Rijekom i Dinamom. Zoran Zekić u najavi utakmice čestitao je juniorima 'bijelih' na velikom uspjehu i plasmanu u polufinale Lige prvaka mladih te je otkrio kako će u Split doći oslabljeni bez nekolicine igrača. 

Problema ima i Ivan Leko. Otkad se vratio na Poljud zbog raznih okolnosti nije uspio standardizirati momčad, a vjerojatno mu od svega najteže pada činjenica da se igrači nisu snašli u njegovoj omiljenoj formaciji s trojicom u posljednjoj liniji. U najavi utakmice Leko je otkrio kako uz već duže ozlijeđene Lovru Kalinića i Josipa Eleza ne može računati na Dominika Prpića, Anthonyja Kalika i Emira Sahitija

Mogući sastav Hajduka: Lučić, Mikanović, Ferro, Vušković, Melnjak, Grgić, Krovinović, Pukštas, Benrahou, Mlakar, Livaja. 

Hajduk i Slaven Belupo odigrali su dvije utakmice u aktualnoj sezoni. Na Poljudu je Hajduk slavio s 5:1, a utakmica u Koprivnici završila je 2:2. Podsjetimo, ove dvije momčadi 12. travnja sastaju se u Koprivnici u utakmici polufinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. 

Glavni sudac je Dario Bel iz Osijeka. Pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Kristijan Novosel iz Valpova, a četvrti sudac je Mateo Erceg iz Benkovca. VAR sudac je Mario Zebec iz Cestice, a asistent VAR suca je Bojan Zobenica iz Velike Gorice. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu