Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Hajduk.hr UŽIVO (18.15) Hajduk gostuje na Aldo Drosini, Gattuso radi tri promjene u odnosu na utakmicu s Varaždinom?

UŽIVO (18.15) Hajduk gostuje na Aldo Drosini, Gattuso radi tri promjene u odnosu na utakmicu s Varaždinom?

Utakmica četvrtog kola HNL-a: Istra - Hajduk

Nakon pobjede protiv Varaždina pred Hajdukom je novi ispit. U četvrtom kolu HNL-a 'bijeli' danas (18.15 sati) gostuju na Aldo Drosini. Protivnik je Istra, trenutno šestoplasirana momčad lige s tri osvojena boda u uvodna tri kola. Momčad Paola Tramezzanija ima gol razliku 2:10. Doživjeli su dva visoka poraza (Dinamo 5:0 i Rijeka 4:0), dok su na domaćem terenu s 2:1 bili bolji od Gorice. 

U odnosu na prošlu sezonu Istra djeluje slabije. U Puli više nema nekolicine važnih igrača (Ekong, Devetak, Majstorović, Mlinar, Hujber, Nebyla). Nova lica su Lekoueiry, Gagua, Ferro (nije bivši hajdukovac, ovaj je iz Venezuele), Keller, a vratio se i Heister

Tramezzani sigurno ima veliki motiv. Do sada se sa svojim nekadašnjim klubom susreo dva puta i još uvijek traži prvu pobjedu. Na Poljudu je početkom ožujka Hajduk bio bolji s 1:0, dok je 12. svibnja na Aldo Drosini završilo 1:1. Bit će ovo i dvoboj talijanskih trenera. Gennaro Gattuso u najavi utakmice biranim riječima govorio je o Tramezzaniju. Ovo će im biti prvi međusobni trenerski ogled.

U odnosu na susret protiv Varaždina, Gattuso će vjerojatno napraviti tri promjene. Na vrata se vraća Ivan Lučić, umjesto ozlijeđenog Fahda Moufija desno će biti Šimun Hrgović, dok će umjesto Anthonyja Kalika vrlo vjerojatno starter biti Aleksandar Trajkovski

Mogući sastav Hajduka: Lučić, Hrgović, Uremović, Prpić, Diallo, Krovinović, Rakitić, Pukštas, Sahiti, Trajkovski, Livaja. 

Glavni sudac utakmice je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca. Pomagat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Ivan Janić iz Iloka, a četvrti sudac je Patrik Kolarić iz Čakovca. 

VAR sudac je Ivan Bebek iz Rijeke, a njegov asistent Anto Marić iz Zagreba. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu