Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka UŽIVO (20.00) Na Poljud stiže Gorica, Hajduk traži nova tri boda

UŽIVO (20.00) Na Poljud stiže Gorica, Hajduk traži nova tri boda

Prvenstvena utakmica 7. kola HNL-a: Hajduk - Gorica

Nakon pobjede u derbiju protiv Dinama (1:0) te zatim u šesnaestini finala Hrvatskog kupa protiv Bilogore (4:0), pred Hajdukom je novi ispit. U sedmom kolu HNL-a 'bijeli' danas u 20 sati na Poljudu dočekuju Goricu. Momčad iz Velike Gorice u prvih šest kola ostvarila je učinak od jedne pobjede, dva remija i tri poraza. U odnosu na prošlu momčad Rajka Vidovića doživjela je dosta promjena. Otišli su Rukavina, Soldo, Vujnović, Matavž, Lazarov, Blummel, Munksgaard, Mrzljak, Mitrović i Jurić

Od novih igrača vrijedi istaknuti dolazak bivšeg hajdukovca Dina Mikanovića, iz Dinama su na posudbu stigli Jakov Gurlica i Vito Čaić, iz Rijeke je došao Pavlović, s Cipra je stigao Martin Šlogar, dok je iz Maribora došao Marko Kolar. Vrata Gorice na Poljudu čuvat će Božidar Radošević, nekadašnji vratar 'bijelih', dok će obranom dirigirati još jedno poznato lice, Mario Maloča, bivši kapetan Hajduka. U redovima Gorice je i talentirani veznjak Luka Kapulica koji je prije dvije i pol godine iz Hajduka otišao u Veliku Goricu. 

Gennaro Gattuso 'kupio' je mir pobjedom u Maksimiru. Talijanski stručnjak ima veliku podršku svlačionice i dok je tako njegov status je neupitan. Za današnji ogled Gattuso ne može računati na Rokasa Pukštasa koji mora odraditi kaznu zbog tri žuta kartona. Zbog ozljeda nema Roka Brajkovića, Fahda Moufija, Bambe i Aleksandra Trajkovskog. Za očekivati je da Talijan neće previše mijenjati sastav koji je stigao do slavlja u Maksimiru, a to znači da bi na desnom boku opet mogao zaigrati Dario Melnjak

Mogući sastav Hajduka: Lučić, Melnjak, Uremović, Prpić, Diallo, Krovinović, Rakitić, Benrahou, Durdov, Biuk, Livaja. 

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka. Pomagat će mu Marjan Tomas iz Vladislavaca i Ivan Janić iz Iloka, a četvrti sudac je Toni Dadić iz Zagreba. 

VAR sudac je Ante Čulina iz Zagreba, a njegov asistent Ante Čuljak iz Zagreba. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy.

Vaša reakcija na temu