Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UŽIVO (20.00): Hajduk protiv Galatasaraya traži čudo i prolazak u playoff Europske lige

UŽIVO (20.00): Hajduk protiv Galatasaraya traži čudo i prolazak u playoff Europske lige

Turski velikan ima status favorita

Hajduk večeras (20.00) gostuje u Istanbulu u trećem pretkolu Europske lige. Protivnik je Galatasaray, jedan od najtežih u ovoj fazi natjecanja. Igra se jedna utakmica, a ukoliko nakon 90 minuta ne bude pobjednika igrat će se produžeci. Ako i nakon 120 minuta ishod bude neriješen o prolasku dalje odlučivat će jedanaesterci.

Momčad Fatiha Terima sjajno je otvorila novu sezonu. U prvenstvu su uknjižili dvije pobjede, dok su u drugom pretkolu Europske lige na gostovanju svladali Nefči 3:1. Za vikend ih čeka vječni derbi s Fenerbahčeom, te su turski mediji uvjereni da će Terim rotirati sastav. No, to i nije neka prednost za Hajduk s obzirom na širinu i kvalitetu kojom raspolaže turski velikan. 

Hari Vukas večeras će igrati protiv svog bivšeg kluba. U Istanbulu je proveo nešto manje od godinu dana 2017. godine kada je bio pomoćnik Igora Tudora. Na klupi Galatasaraya naslijedio ih je upravo Terim. U momčad 'bijelih' vraća se Bassel Jradi koji je zbog ozljede leđa propustio ogled s Renovom, a na klupu bi mogao preseliti Adam Gyurcso.

Mogući sastav Hajduka: Posavec, Todorović, Dimitrov, Vušković, Čolina, Nejašmić, Jurić, Jradi, Caktaš, Jairo, Diamantakos

Glavni sudac večerašnjeg ogleda je Englez Craig Pawson. Asistirat će mu Lee Betts i Ian Hussin, dok je četvrti sudac Robert Jones

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu