Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr UŽIVO (21.00) Hajduk protiv Osijeka traži prva tri boda u novoj sezoni, seli li Krovinović na klupu?

UŽIVO (21.00) Hajduk protiv Osijeka traži prva tri boda u novoj sezoni, seli li Krovinović na klupu?

Prvenstvena utakmica drugog kola Prve HNL

Nakon pobjede protiv Tobola, Hajduk se vraća prvenstvenim obvezama. Danas (21 sat) na Poljud stiže ambiciozni Osijek. Momčad Nenada Bjelice u prvom je kolu u Gradskom vrtu svladala Šibenik, a u četvrtak su u drugom pretkolu Konferencijske lige odigrali 0:0 protiv poljskog Pogona. 

U odnosu na prošlu sezonu Osijek je zadržao praktički cijelu momčad (Igor Silva je otišao u Lorient), a od novih lica ističe se Darko Nejašmić koji je s Poljuda usmjeren na posudbu. Jens Gustafsson najavio je kako će mijenjati momčad u odnosu na susret s Kazahstancima, a za očekivati je da bi na klupu mogao preseliti i Filip Krovinović. U prvu jedanaestoricu vjerojatno se vraća Mario Vušković, a od prve minute zaigrati bi mogao Stipe Biuk

Mogući sastav Hajduka: Kalinić, Lovrencsics, Simić, Vušković, Čolina, Vuković, Atanasov, Sahiti, Livaja, Biuk, Ljubičić.

Glavni sudac utakmice je Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline, pomagat će mu Vedran Đurak iz Stupnog i Luka Pušić iz Zagreba, a četvrti sudac je Dario Kulušić iz Šibenika. 

VAR sudac je Ivan Bebek iz Rijeke, a asistent VAR suca je Robi Kezele iz Rijeke. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy.

Vaša reakcija na temu