Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović UŽIVO (21.00) Hajduk traži prolazak u playoff, Gattuso radi nekoliko promjena u početnom sastavu!

UŽIVO (21.00) Hajduk traži prolazak u playoff, Gattuso radi nekoliko promjena u početnom sastavu!

Uzvratna utakmica trećeg pretkola Konferencijske lige: Hajduk - Ružomberok

Nakon razočaravajućeg remija s Lokomotivom (1:1) pred Hajdukom je novi ispit. U uzvratnom susretu trećeg pretkola Konferencijske lige, 'bijeli' večeras (21 sat) na Poljudu dočekuju Ružomberok. Prije tjedan dana u Slovačkoj nismo vidjeli previše dobrog nogometa. Završilo je kako i počelo (0:0), a valjda će uzvratna utakmica donijeti više materijala za TV sažetke. 

Ružomberok je proteklog vikenda u prvenstvu s 1:0 svladao Trenčin, a ovo će im biti šesta europska utakmica ove sezone. Kao osvajači Slovačkog kupa svoj put započeli su u prvom pretkolu Europske lige gdje su s ukupnih 5:3 izbacili kazahstanski Tobol. Potom su u drugom pretkolu poraženi od Trabzonspora (0:2 i 0:1) te su 'prebačeni' u Konferencijsku ligu. 

Hajduk je uoči Ružomberoka potresla 'afera Perišić'. Stvari su riješene u utorak kada je sportski direktor Nikola Kalinić poručio kako Perišić odlazi s Poljuda. 

Gennaro Gattuso sigurno je svjestan da 'njegov' Hajduk ne izgleda dobro. 'Bijeli' se muče, teško stvaraju šanse i zasad to izgleda kao 'Sizifov posao'. Talijanski stručnjak sigurno će napraviti nekoliko promjena u početnom sastavu. 

Niko Sigur vraća se u početni sastav, i to na poziciju desnog beka, što znači da na klupu seli Fahd Moufi. Iz prvih 11 vjerojatno ispada i Anthony Kalik, njega je na krilu uistinu teško gledati. Nakon pogotka protiv Lokomotive blizu početnog sastava je i Aleksandar Trajkovski. Njegov ulazak u prvi sastav značio bi da iz udarnih 11 ispada netko od veznjaka (Filip Krovinović?). 

Mogući sastav Hajduka: Lučić, Sigur, Uremović, Šarlija, Melnjak, Rakitić, Pukštas, Bamba, Sahiti, Trajkovski, Livaja. 

Sudačka postava dolazi iz Italije. Glavni sudac je Luca Pairetto. Pomagat će mu Alessio Berti i Valerio Vecchi, dok je četvrti sudac Gianluca Manganiello

VAR sudac je Paolo Mazzoleni, a njegov asistent Matteo Gariglio

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu