Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Hajduk.hr UŽIVO (21.05) Hajduk gostuje u Maksimiru, hoće li Dambrauskas osvježiti momčad?

UŽIVO (21.05) Hajduk gostuje u Maksimiru, hoće li Dambrauskas osvježiti momčad?

Prvenstvena utakmica petog kola Supersport HNL-a

Tri dana nakon prolaska u playoff za ulazak u Konferencijsku ligu pred Hajdukom je novi ispit. U petom kolu Supersport HNL-a 'bijeli' večeras (21.05 sati) gostuju u Maksimiru. Protivnik je Dinamo, aktualni prvak koji je dan ranije od Hajduka osigurao playoff za ulazak u Ligu prvaka. Valdas Dambrauskas otkad je sjeo na klupu Hajduka s Dinamom se susreo pet puta. Dva puta s terena je izašao kao pobjednik, dva puta je bio remi (u Superkupu je Hajduk poražen na penale), a jednom je poražen. Zanimljivo je da je u četiri od pet spomenutih utakmica Hajduk sačuvao svoju mrežu. 

Trener 'bijelih' u najavi utakmice dao je naslutiti kako će osvježiti momčad. Blizu nastupa je nigerijski stoper Awaziem, Lovrencsics bi mogao na desni bok, a Emir Sahiti će vjerojatno krenuti od starta, iako je u Portugalu krajem prvog poluvremena dobio nezgodan udarac u bedro. 

Mogući sastav Hajduka: Kalinić, Lovrencsics, Elez, Awaziem, Melnjak, Grgić, Vuković, Krovinović, Sahiti, Biuk, Livaja

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka. Pomagat će mu sugrađanin Marjan Tomas i Goran Pataki iz Đakova. Ćetvrti sudac je Ivan Matić iz Osijeka. VAR sudac je Mario Zebec iz Cestice, a AVAR Bojan Zobenica iz Velike Gorice.

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu