Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KRAJ: Predsjednik Torcide novi član Upravnog odbora Našeg Hajduka!

KRAJ: Predsjednik Torcide novi član Upravnog odbora Našeg Hajduka!

Redovna godišnja Skupština udruge Naš Hajduk

21.27 - Član Upravnog odbora Našeg Hajduka  Željko Mamić tražio je razrješenje, a na njegovo mjesto je predložen Ante Bakalić, koji je aktualni predsjednik Torcide. Prijedlog o razrješenju Mamića je prihvaćen sa 286 glasova 'za', šest protiv i dva suzdržana.

- Od prvog dana sam aktivno u NH i svakog dana sve više vjerujem u naš projekt. Pošto sam predsjednik Torcide, ta poveznica je vrlo bitna da ljudi shvate da smo mi jedno tijelo, imamo iste ciljeve i skupa radimo. Završio sam Ekonomski fakultet, tako da mogu pratiti sva izvješća i projekte. Živim u Igranima, blizu Tučepi, ali da odmah razbijem sve konstrukcije, ne bi me izabrali za predsjednika Torcide da nekome držim leđa - rekao je Bakalić i pobrao pljesak.

Bakalić je dobio 269 glasova 'za', tri glasa protiv i 14 suzdržanih.

Ovim je Skupština završena.

21.26 - Upravni odbor Udruge za revizorski uvid u 2020. i 2021. predlaže revizorsko društvo 'Kalibović i partneri d.o.o.' iz Splita. Izglasano je jednoglasno

21.16 - Ukupni prihodi 2019. godine su bili 6,6 milijuna kuna, od čega 2,5 milijuna kuna je prihod od članarina, 3,6 od donacije, a prihod od EU sredstava je 0,43 milijun kn.

Rashod je 2,1 milijun kuna.

Od članarina je Hajduku ostalo čistih 1,4 milijuna kuna. Ostatak od 1,1 je potrošen na podmirivanje troškova isključivo vezanih za članstvo.

Financijsko izvješće je usvojen jednoglasno.

21.10 - Izvještaj o radu Udruge je usvojen sa 289 glasova za i pet suzdržanih

21.00 - Naš Hajduk je kritizirao radnu verziju strategije koja im je prezentirana, a jedan od razloga je i nedostatak sportska strategije, koja nije razrađena u tom dokumentu. Od tog dokumenta se odustalo da ide u takvoj verziji na Skupštinu. 

20.52 - U prvih šest mjeseci 2020. godine je za park Za sva vrimena prikupljeno 2.235.065,43 kuna. U tijeku su završni radovi, otvaranje je najavljeno za trenutak kada tamo bude moguće okupljanje velikog broja ljudi. Do sada je otplaćeno ukupno 13 milijuna kuna tvrtki Tommy.

20.50 - Izabran je novi voditelj Odjela za članstvo Teo Prkić, koji je odabran među 200 kandidata

20.45 - Ćakula s Nadzornim odborom i Upravom Hajduka je 31. srpnja - objavio je Domikulić

20.38 - Tema je uloga suvlasnika, gdje Luka Domikulić izdvaja da žele:

- Postojanje strateških dokumenata i prezentacija planova i ostvarenja

- Povećanje transparentnosti poslovanja HNK Hajduk

Održano je pet sastanaka s Nadzornim odborom, sa svakog je bilo objavljeno koje su teme.

20.32 - U 2019. uredno su servisirane obveze prema Tommyju od 3,5 milijuna kuna. Ukupno je 2.580 aktivnih donatora. Završeni su građevinski radovi na Tematskom parku, o čemu je izvijestio Tomislav Mikulić

20.28 - Krenuo je Izvještaj o radu udruge, gdje je objavljeno da je bio 31.215 član u 2019. godini, što je je blagi pad

20.20 - Da bi Skupština bila pravovaljana potrebno je stotinu članova - kazao je Luka Domikulić, nakon čega je uslijedilo brojanje i utvrđeno je da postoji kvorum.

20.15 - Počinje redovna godišnja Skupština udruge Naš Hajduk, najavljeno je da iz vodstva Udruge izlazi Željko Mamić 

Vaša reakcija na temu