Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UŽIVO (19.05 sati): Tramezzani gura u vatru još jednog debitanta

UŽIVO (19.05 sati): Tramezzani gura u vatru još jednog debitanta

Prvenstvena utakmica 30. kola HNL-a

Nakon poraza od Osijeka pred Hajdukom je novi ispit. U 30. kolu HNL-a 'bijeli' danas (19.05 sati) gostuju u Koprivnici kod Slaven Belupa. Momčad Tomislava Stipića nalazi se na šestom mjestu s 30 bodova, 13 manje od Hajduka na petom mjestu, a zanimljivo je kako 'farmaceuti' nisu poraženi u posljednjih pet ligaških susreta. Prije dva tjedna u zaostalom susretu 21. kola na Poljudu je dvoboj istih suparnika završil 2:2. 

Paolo Tramezzani ima problema s izostancima. Zbog žutih kartona nema na raspolaganju Stefana Simića i Marija Vuškovića, dok će zbog crvenog kartona zarađenog protiv Osijeka susret u Koprivnici propustiti Marco Fossati. Talijanski je stručnjak na put poveo i trojicu igrača iz druge momčad: Dina Skorupa, Branimira Barišića i Vicka Ševelja. Skorup bi mogao dobiti priliku od prve minute sa zadatkom da pokuša nadomjestiti izostanak Fossatija. Ako trener Tramezzani ustraje na njemu do kraja, mladom veznjaku će to biti premijera kao starteru.

Mogući sastav Hajduka: Kalinić, Todorović, Dimitrov, Mujakić, Čolina, Jurić, Skorup, Teklić, Kačaniklić, Livaja, Diamantakos. 

Glavni sudac utakmice je Damir Batinić iz Osijeka, pomagat će mu Marjan Tomas iz Osijeka i Tomislav Keglević iz Našica, a četvrti sudac je Ante Čuljak iz Zagreba. VAR sudac je Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline, a asistent VAR suca je Jerko Crnčić iz Vrbovca. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu