Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UŽIVO Potpisan ugovor Našeg Hajduka i Tommyja, gori Pjaca!; Mario Pašalić se javio videozidom: 'Ili jesmo ili nismo, a znam da jesmo!'

UŽIVO Potpisan ugovor Našeg Hajduka i Tommyja, gori Pjaca!; Mario Pašalić se javio videozidom: 'Ili jesmo ili nismo, a znam da jesmo!'

Rilov se rasplakao pri spomenu dva čovjeka, Žana i Čabe...


14.13 - I dalje je gužva oko Hajdukovog štanda. Čeka se red za donacije i rezerviranje svog imena na dresu.


12.10 - Sjajnim videospotom s povijesnim isječcima program je završen.

12.04 - Rilov se rasplakao pri spomenu dva čovjeka, Žana i Čabe...

- Žan bi rekao da se sve, koliko god složeno bilo, može reći u tri rečenice. A ja bih sada rekao u tri riječi - 'Jesmo ili nismo'.

11.58 - Oduševljenje je izazvala i pojava Luke na videozidu, a na bini mu je simbolično odano priznanje kao prvom navijaču, čije će ime biti na službenom trećem dresu.

11.57 - Videozidom se javio Mario Pašalić.

- Podržavam ideju narodnog kluba i pozivam vas da se uključimo u akciju 'Ili jesmo ili nismo', a ja znam da jesmo. Hajduk iznad svega, Hajduk ispred svih

11.49 - Rilov je otvorio i prvu akciju:

- Svaki član neka uplati koliko želi i može. Za to će dobiti posebnu zahvalnicu. A onaj koji uplati 1911 kuna ili više dobit će ime i prezime utkano u trećoj garnituri Hajdukova dresa za sljedeću sezonu. Akcija traje do 30. studenoga ove godine.

11.44 - Helena Galovac pjeva Ljubav mog života, na Pjaci se ništa ne vidi od dimnih i bengalki.


11.40 - Pristupilo se svečanom činu potpisivanja ugovora.




11.24 - Pljeskom su pozdravljeni Petar Vidović, Ivan Rilov i Zoran Mamić.

- Ovdje smo iz dva razloga, prvi je ugovor s Tommyjem o kupnji dionica, a drugi je početak prikupljanja sredstava u akciji 'Ili jesmo ili nismo' - kazao je Rilov.

- Sve je krenulo od očeve ideje da otkupimo dionice koje nisu u vlasništvu Grada. Tommyjeva namjera nikad nije bila kupiti većinski paket ni postati vlasnikom. Ovime smo pokazali da navijači u nama imaju najvećeg partnera i želim im puno uspjeha u prikupljanju sredstava - kazao je Zoran Mamić.

11.20 - Program na bini počeo je uživo izvođenjem pjesme 'Ja sam ti jedini drug'.


11.11 - Mirta, imaš li možda kartu za popodne? - obratio se kolegici s HRT-a jedan navijač.


11.04 - Čeka se početak, s razglasa ori 'Ja sam ti jedini drug'.

10.50 - Na prozorima su razvijeni transparenti s naslikanim velikanima iz Hajdukove povijesti, od Ivića, MatošićaBeare, Vukasa...



10.41 - Polako se puni Pjaca, zajedno poziraju hajdukovci s djecom.


10.39 - Evo moj odvjetnik - pozdravio je šjor Ivo Bego Damira Gruića.


10.35 - Naš Luka živi za Hajduka, upravo je stigao na Pjacu.


10.31 - Grupa Slovenaca iz Ljubljane se željela slikati s Pušnikom. Snimio ih je Žiga, njegov pomoćnik.


10.22 - Postavljen je i transparent 'Hajduk živi vječno'.


10.19 - U ugodnom razgovoru zatekli smo Andru Krstulovića Oparu i Antu Šalinovića.


10.08 - A šta je njemu Marin Rilov, bivši vratar Solina, Splita... - upitao nas je Vjačeslav Križević, dugogodišnji igrač i funkcioner 'crvenih'.

Odgovor smo brzo dobili...

- Otac.

- Zajedno smo igrali u Solina - gotovo se rasplakao Križević pri sjećanju na stare dane.


10.01 - Priprema se i šator u kojemu će se moć kupiti Hajdukovi službeni proizvodi.


9.58 - Poviše knjižare su upravo postavljeni portreti navijačkih legendi Žana Ojdanića Pave Grubišića Čabe.


9.42 - Na Pjaci se s razglasa čuje 'Dalmatinac sam', a navijači vrše posljednje pripreme pred veliki događaj. 


9.05 - Svečanost će se moći pratiti i putem uživo video prijenosa na YouTubeu i Dalmatinskom portalu. Budući da je sunčano vrijeme, kiša neće pokvariti svečanost, ova obavijest je važnija za navijače iz udaljenijih krajeva koji neće moći doći na Pjacu.

8.40 - Određeni dani u životu nogometnih klubova ostaju zabilježeni kao povijesni. Njih se navijači rado sjećaju, svečano ih obilježavaju, ali i s ponosom pričaju kako su bili tu - svjedočili.

- Dragi članovi, ovo je jedan od tih dana. Kako bi djeci, unucima, i najbitnije sebi mogli reći kako ste bili tu, vidimo se u 11 sati na Narodnom trgu - Pjaci - poručili su iz udruge Naš Hajduk pred današnju svečanost potpisivanja ugovora između tvrtke Tommy i Našeg Hajduka kojim će navijači postati vlasnici 24,53 posto kluba. 


Vaša reakcija na temu