Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr VALDAS DAMBRAUSKAS: Dok postoji nada, moramo se boriti i vjerovati!
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

VALDAS DAMBRAUSKAS: Dok postoji nada, moramo se boriti i vjerovati!

'Kraj je sezone, najvažnije je pobijediti'

Trener Hajduka Valdas Dambrauskas ovako je prokomentirao tešku pobjedu protiv Hrvatskog dragovoljca (2:1). 

- Na kraju dana ovo je bila klasična priča. Kada igrate protiv lošije momčadi, kreneš dobro, zabiješ, stvoriš nekoliko šansi i onda očekuješ da ćeš plesati i pjevati do kraja. Suparnik krene igrati, izjednači. Promašiš jednu šansu, pa drugu...Bili smo limitirani s izborom igrača, ali to nije izlika. Na kraju dana smo sretni s pobjedom. Imali smo nekoliko lijepih prilika, nedostajao nam je drugi gol za samopouzdanje. Kraj je sezone, najvažnije je pobijediti. Nikoga nije briga kako izgledate. Mentalni umor je velik - rekao je Dambrauskas, a zatim se dotakao realizacije.

- Tri kola su do kraja. Još uvijek postoji mala nada. Moramo se boriti, vjerovati. 

Hoćete li gledati Rijeku na Šubićevcu?

- Hoću. Idem u Šibenik. Najbolje je što ćemo imati deset dana do iduće utakmice. Puno igrača nije moglo dati maksimum. Posebno smo limitirani u veznom redu. U Rijeci će sigurno biti potpuno drukčija atmosfera. Svi žele igrati utakmice pod takvim pritiskom. 

Dali ste priliku Pukstasu i Brajkoviću. Možete li nešto reći o njima?

- Možemo ih jedino pohvaliti. Znamo što Rokas Pukstas pokazuje na treninzima. Vjerujem u mlade igrače, njihov razvoj. Šteta što nije zabio. Roko Brajković je još mlađi od njega. Obojica su debitirali. Pred njima je lijepa budućnost. Samo neka nastave raditi na svakom treningu. 

Livaja je zabio gol. Hoćete li ići na vjenčanje u ponedjeljak?

- Rekao sam uoči utakmice: 'ne smiješ na vjenčanje ako ne zabiješ pogodak'. 

 

Vaša reakcija na temu