Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr VALDAS DAMBRAUSKAS: Gdje je gospodin Toni Bilić, kako ćemo odraditi presicu bez njega?
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

VALDAS DAMBRAUSKAS: Gdje je gospodin Toni Bilić, kako ćemo odraditi presicu bez njega?

'Znamo koja je naša zadaća'

Pred Hajdukom je posljednji domaći prvenstveni ogled ove sezone. U 35. kolu HNL-a u subotu (19.05 sati) na Poljud stiže Istra. 

- Šokantno, nevjerojatno, gdje je gospodin Toni Bilić? Je li ok, nadam se da je dobro. Kako ćemo odraditi presicu bez njega? - rekao je na startu trener Hajduka Valdas Dambrauskas, a zatim dodao:

- Situacija je sve bolja i bolja. Vuković, Atanasov i Eduok su se priključili treninzima. Naravno, ne u potpunosti, pogotovo Eduok. Vidjet ćemo hoće li Atanasov i Vuković biti u konkurenciji. Mlakar i Katić će se priključiti treninzima idući tjedan. 

Pobjedom protiv Istre možete potvrditi drugo mjesto?

- Znamo koja je naša zadaća. Odraditi dobru utakmicu, uzeti tri boda, a onda ćemo vidjeti. Moramo napraviti ono što je u našim rukama. 

U Puli ste izgubili dva boda, je li vam to dodatan motiv?

- Ne znam razmišljaju li igrači o tome. Ja uživam gledati Istru. Veliki kredit njihovom treneru. Njihovo mjesto na ljestvici nije realno. Jako su opasan suparnik svakome. Moramo biti ozbiljni i fokusirani - zaključio je Dambrauskas. 

Vaša reakcija na temu