Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr VALDAS DAMBRAUSKAS: Gospodine Biliću, drago mi je što ste se vratili!
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

VALDAS DAMBRAUSKAS: Gospodine Biliću, drago mi je što ste se vratili!

'U Šibenik neću ići'

Valdas Dambrauskas bio je zadovoljan nakon pobjede protiv Istre (3:1). 

- Gospodine Biliću, vrlo sam sretan što ste se vratili. Press konferencije bez vas nisu iste. Neću ići u Šibenik sutra, gledat ću na televiziji. Sutra nas čeka trening. Čekaju nas dvije utakmice do kraja sezone - rekao je Dambrauskas, a zatim se dotakao problema sa stoperima.

- Pogodak koji smo primili je trenerova odgovornost. Od prvog dana kada sam došao rekao sam igračima da želim igru. Malo smo promijenili momčad nakon Rijeke. Imali smo nekoliko igrača koji su imali problema s ozljedama. Nikola Kalinić je tek jučer trenirao. Mikanović je isto imao problema. Zato smo se odlučili na rotacije. 

Dobili ste veliki pljesak od strane navijača. Da ste tu od početka sezone Hajduk bi bio uvjerljivo prvi?

- Ne bih o tome spekulirao. Nitko to ne može znati, to je u Božjim rukama. Veliki kredit ide igračima. Dosta su se žrtvovali. Sjajna su grupa igrača. 

Kako ste doživjeli atmosferu na tribinama?

- Ne znam s čim usporediti ovaj klub. Znate u kojim sam klubovima radio. Neki imaju dobre igrače, predsjednike, ali ove navijače ne mogu usporediti s ničim. 

Je li pobjeda na Rujevici Hajdukova prednost za finale kupa?

- Finale će biti drukčija utakmica. Ne može se usporediti s utakmicom na Rujevici. Tamo su se sastale dvije momčadi. Jedna se borila za svoj san, dok je druga igrala ne prijateljsku utakmicu, ali s drukčijom motivacijom. Znamo kako Rijeka igra u velikim utakmicama. 


Vaša reakcija na temu