Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VALDAS DAMBRAUSKAS: Ovo je tip utakmice koji možemo očekivati u Europi!
Hajdukove pripreme u Austriji Piše: Dino Fiorentini

VALDAS DAMBRAUSKAS: Ovo je tip utakmice koji možemo očekivati u Europi!

'Nadigrali su nas u većem dijelu utakmice'

Hajduk je doživio drugi poraz na pripremama u Austriji. Nakon Cluja, bolji je bio i Gent.

- Ovo je tip utakmice koji možemo očekivati u Europi. Nadigrali su nas u većem dijelu utakmice, pogotovo u prvom dijelu. Griješili smo u obrani, prolazili su kraj nas, šutirali unutar šesnaesterca. Nismo uspijevali izaći u presing. Nismo uhvatili ritam. Kada nas Gent nije previše pritiskao u nastavku bilo je malo bolje, ali nismo odigrali dobro - rekao je trener Hajduka Valdas Dambrauskas, a zatim dodao:

- Igrači koji su igrali protiv Genta neće igrati protiv Kisvarde. Rasporedit ćemo minutažu. Igrači koji nisu igrali s Gentom, odradili su jutros trening i igrat će protiv Kisvarde. Imamo još tjedan dana da se pripremimo za ozbiljan posao. 

Vaša reakcija na temu