Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka VALDAS DAMBRAUSKAS: Što je pobjeda teža, osjećaj je bolji!
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

VALDAS DAMBRAUSKAS: Što je pobjeda teža, osjećaj je bolji!

'Po ovom vremenu je bilo teško igrati naš nogomet'

Trener Hajduka Valdas Dambrauskas ovako je prokomentirao pobjedu protiv Šibenika (2:1). 

- Pobjeda je najvažnija. Uoči utakmice sam rekao da će biti teško. Nakon Osijeka smo bili prazni. Po ovom vremenu je bilo teško igrati naš nogomet. Sami smo sebi stvorili probleme. Imali smo dovoljno šansi. Možda je na kraju dana bilo potrebno da dobijemo na ovaj način, u posljednjim minutama. Što je pobjeda teža, osjećaj je bolji - rekao je Dambrauskas, a zatim se dotakao dvostruke izmjene kada su ušli Fossati i Vuković.

- Željeli smo imati bolju kontrolu. Trebalo nam je balansa. Želio sam dobiti sredinu terena. Grgić je zaradio ozljedu. Od 75. minute do kraja smo odigrali u visokom ritmu.

Livaja je umoran, a najbolji igrač Hajduka?

- Ne moramo govoriti o tome. On je igrač koji umire za klub, želi osvojiti nešto, dati navijačima radost. 

Koliko je ozbiljna ozljeda Kalinića?

- Ne znam još o čemu je riječ. Odgovor ćemo saznati večeras ili ujutro. Kada se jedan igrač ozlijedi, drugi dobije šansu. Kada imate igrača kao što je Nikola, možete očekivati gol iz ničega. 

Je li vas Šibenik iznenadio?

- Rekao sam i ranije da u ovoj ligi nema laganih utakmica. Šibeniku je Hajduk najveći rival, jasno je da su posebno motivirani. Dali su sve od sebe. To je ljepota HNL-a. Vidjeli smo to i u susretu Hrvatskog dragovoljca i Lokomotive i nadam se da ćemo isto vidjeti i sutra.

Priželjkujete li pobjede Slaven Belupa i Rijeke?

- Ne bih želio komentirati ostale momčadi. Pobijedili smo unatoč tome što nismo bili dobri - zaključio je Dambrauskas.

 

Vaša reakcija na temu