Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka VALDAS DAMBRAUSKAS: Sve ćemo učiniti za pobjedu u srijedu!
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

VALDAS DAMBRAUSKAS: Sve ćemo učiniti za pobjedu u srijedu!

'Nismo Gorici dali nijednu pravu priliku'

Trener Hajduka Valdas Dambrauskas ovako je prokomentirao pobjedu protiv Gorice. 

- Želio bih čestitati Hajduku, svim navijačima, zaposlenicima, Uskrs. Želim svima mir koji je potreban svima u svijetu. Najvažnija su tri boda. Učinili smo sami sebe nervoznima do kraja utakmice. Da smo iskoristili 50% stvorenih šansi riješili bi ranije pitanje pobjednika. Nismo Gorici dali nijednu pravu priliku. U drugom dijelu smo izgubili posjed - rekao je Dambrauskas, a zatim dodao:

- Kada imate vodstvo, važna je utakmica, imamo ih tri u tjedan dana, u glavama igrača je samo da osvojimo tri boda. Igrači su imali taj teret. Gorica je poput Rijeke i Istre, pokušavaju zadržati posjed.

Torcida je nakon utakmice skandirala 'hoćemo pobjedu'. Ima li Hajduk snage za pobjedu u derbiju?

- Idemo po pobjedu u srijedu. Znamo što pobjeda znači za navijače, svlačionicu. Sve ćemo učiniti za pobjedu u srijedu.

Kao trener Gorice nikad niste izgubili od Hajduka, a na klupi Hajduka niste nikad poraženi od Gorice...

- Sretan sam. 

Navijači su navijali i na poluvremenu...

- Čuli smo to. Cijenimo to, volimo to i respektiramo to. Volimo naše navijače. Znamo da je ovaj klub strasti, emocija i vjerujem da ćemo skupa ići pod ruku za sljedeću pobjedu u srijedu.

Je li Oršić najopasniji igrač Dinama?

- Dinamo je najopasniji protivnik. Ne bih o pojedincima, pripremamo informacije za igrače. Sad je najvažnije odmoriti se i da budemo fokusirani u srijedu.

Vaša reakcija na temu