Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vaterpolo klub Podstrana poziva na trening dječake rođene 2005. godine i mlađe

Vaterpolo klub Podstrana poziva na trening dječake rođene 2005. godine i mlađe

Nakon samo pet odrađenih treninga imamo 13 malih vaterpolista od 9 do 11 godina, što je fantastično

Vaterpolo klub Podstrana osnovan je prije nekoliko mjeseci i u zadnji tren su riješeni svi potrebni uvjeti za nastup u 3. hrvatskoj vaterpolo ligi. S obzirom na okolnosti, nije bilo mogućnosti da klub na vrijeme krene i s radom s mlađim uzrasnim kategorijama. Ipak, u zadnjih nekoliko dana su počeli treninzi i s djecom.

- Zahvaljujući entuzijazmu nekolicine bivših igrača, prije svih Marinu Ribičiću, Domagoju Kuzmaniću i Josipu Tomiću, osnovan je vaterpolo klub u Podstrani. Oni su iznijeli najveći teret organizacije i uz pomoć prijatelja i vaterpolo ljubitelja danas nastupaju u 3. HVL. Liga je već došla u završnu fazu i možemo reći da je klub preživio uvijek tešku prvu sezonu u kojoj nailazite na mnoge prepreke i probleme - rekao je trener Hrvoje Kundid, pa nastavio:

- Na moje veliko zadovoljstvo, nakon samo pet odrađenih treninga, ovdje u Podstrani imamo 13 malih vaterpolista od 9 do 11 godina, što je fantastično i sigurno nam daje za pravo da u idućoj sezoni uz kvalitetnu i pravovremenu promociju možemo prikupiti veliki broj djece. Naravno da je lijepo nastupati u Ligi, ali klub je potpun tek kada ima i omladinski pogon, a siguran sam da smo na pravom putu i da ćemo sljedeće ljeto imati i prvu službenu utakmicu VK Podstrane za mlađe kategorije. Ovim putem još jednom pozivam sve zainteresirane dječake rođene 2005. godine i mlađe da se priključe treninzima svakog radnog dana u 17 sati. Posljednji trening za ovu sezonu će biti u utorak 16. kolovoza.

Tajnik kluba Domagoj Kuzmanić iskoristio je priliku da zahvali sponzorima na podršci bez koje bi bilo nemoguće sve organizirati:

- Želim u svoje  i u ime predsjednika kluba Marina Ribičića, te potpredsjednika Josipa Tomića zahvaliti sponzorima koji su nam olakšali troškove prve sezone vaterpolo kluba Podstrana. Prije svih Jurici Vuleti kao sportskom direktoru, sponzoru Hotelu Eden, vlasniku i osoblju caffe bara Porat zbog nesebične pomoći u sponzorskom, logističkom i prije svega ljudskom brigom oko kluba, gospodinu Pašku Rajčiću, restoranu Arkada, gospodinu Sabljiću, Wiener osiguranju, Caffe baru Latino i kozmetičkom studiju Elve. Zahvaljujemo općini Podstrana, gospodinu Bartuloviću i Turističkoj zajednici općine Podstrana i nadamo se uspješnoj suradnji u budućnosti vaterpolo kluba Podstrana. Za kraj bih se nadovezao na trenera Kundida i pozivao svu djecu iz Podstrane na plivalište u Porat, jer su oni naša budućnost.

Vaša reakcija na temu