Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VAŽAN SASTANAK NA POLJUDU: Hajduk će pojačati Solin s juniorima iz Lige prvaka, ali i par igrača iz rostera prve momčadi!

VAŽAN SASTANAK NA POLJUDU: Hajduk će pojačati Solin s juniorima iz Lige prvaka, ali i par igrača iz rostera prve momčadi!

Kao najvažniji segment i temelj suradnje istaknuta je stabilizacija rezultata Solina

Na Poljudu je održan operativni sastanak između Hajduka i partnerskog i prijateljskog kluba Solina, s kojim je prošlo ljeto potpisana i službena suradnja.

U ime Hajduka sudjelovali su predsjednik Lukša Jakobušić, sportski direktor Mindaugas Nikoličius, voditelj Akademije 'Luka Kaliterna' Boro Primorac, zamjenik sportskog direktora za razvoj Ante Radaić, uz Fabjana Tomića iz sportskog sektora kluba. Solin su predstavljali gradonačelnik Dalibor Ninčević, novoizabrani predsjednik kluba Ivica Rakušić uz novog dopredsjednika Tonija Beškera. Prisutan je bio i novi trener Solina Mirko Labrović te odvjetnik Damir Primorac kao suradnik i prijatelj oba kluba.


Analizirala se suradnja u proteklom razdoblju, a nova Uprava Solina predstavila je i ambicije i ciljeve za nastavak sezone uz punu podršku čelnih ljudi Hajduka kako bi se maksimalno iskoristio potencijal suradnje. Naravno, nastavno na plasman u jesenskom dijelu sezone, kao najvažniji segment i temelj suradnje istaknuta je stabilizacija rezultata Solina uz što bolji plasman u nastavku natjecanja uz pravilan razvoj mladih igrača koji će dati svoj doprinos u postizanju sportskih ciljeva kluba partnera 'bijelih'.


Hajduku je cilj pojačati igrački kadar Solina za kojeg će u sklopu dvojne registracije u drugom dijelu sezone nastupati članovi uspješne juniorske generacije koja je prošle godine igrala povijesno finale Lige prvaka mladih, uz još par igrača iz rostera prve momčadi.

Vaša reakcija na temu