Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VEČERAS U STOBREČU Podmetnut požar pod Mercedes odvjetnika Kasala

VEČERAS U STOBREČU Podmetnut požar pod Mercedes odvjetnika Kasala

'Malo se skinula boja, ništa strašno', kazao nam je odvjetnik

Odvjetniku Tomislavu Kasalu netko je večeras podmetnuo požar pod njegov automobil. Dogodilo se to dok je bio s društvom u jednom restoranu u Stobreču. Brzo je reagirao vlasnik objekta i odmah ugasio vatru. 

U policiji su zaprimili dojavu da je oko 22 sata izbio požar na gumi Mercedesa. Primijećene su dvije osobe kako se udaljavaju od parkinga na kojem je planuo Kasalov automobil. Napravit će se očevid, u tijeku je kriminalističko istraživanje. 

'Ništa se strašno nije dogodilo. Radi se o manjem oštećenju, malo se skinula boja. Zanemarivo. Auto je u voznom stanju, a policija je pozvana radi osiguranja', kazao nam je odvjetnik Kasalo. Nije se htio upuštati u nagađanja tko je podmetnuo požar.

Vaša reakcija na temu