Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Veleposlanik Brazila u službenom posjetu Hajduku

Veleposlanik Brazila u službenom posjetu Hajduku

Na dar je dobio dres s brojem 10, retro loptu i službeni šal Torcide

U službeni posjet Hajduku došao je Mauro Vieira, izvanredni i opunomoćeni veleposlanik Savezne Republike Brazil u Republici Hrvatskoj.

Obzirom na nogometnu tradiciju Hrvatske i Brazila, u kojoj je Hajdukova povijest nezaobilazna, veleposlaniku su pokazane trofejne sale i ispričana 111. godišnja povijest Kluba kao i značaj Brazila u osnivanju Torcide 1950 godine. Posebno su ga se dojmili artefakti izloženi u poljudskim vitrinama s oproštaja Pelea, jednog od najvećih igrača u povijesti nogometa. 

Veleposlanik je zahvalio na prijemu i poklonima koje mu je uručio predsjednik Uprave Bijelih Lukša Jakobušić, dres s brojem 10, retro lopta i službeni šal Torcide.

Naravno, Vieira je i najavio svoj novi dolazak na Poljud i prihvatio poziv da bude gost na jednoj od Hajdukovih budućih utakmica.



Vaša reakcija na temu