Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Veljačić otišao s Gripa, prvo pojačanje trebao bi biti Bajo

Veljačić otišao s Gripa, prvo pojačanje trebao bi biti Bajo

Čeka se još samo službena objava

Na Gripama se polako slažu kockice za nadolazeću sezonu. Žurbe nema, do jeseni još ima vremena, no već sada nekoliko je stvari jasno. Mauro Veljačić odigrao je svoju posljednju utakmicu. On je na Gripe stigao prošlog ljeta na inzistiranje bivšeg trenera Vladimira Anzulovića, a u ugovoru je postojala opcija produžetka suradnje za još jednu godinu.

Na kraju je dogovoren razlaz, a Veljačić je slobodan u potrazi za novim klubom. Ugovor je istekao i Michaelu Cobbinsu, a još uvijek postoji mogućnost da se vrati u Split. U sljedećih nekoliko dana i ta bi se priča trebala rasplesti. Ugovor je istekao i Pavlu Marčinkoviću. Split ga želi zadržati, no za njega su interes iskazali Cibona i Zadar i pitanje je kakve su šanse 'žutih' u toj utrci.

Prvi koji bi trebao sletjeli u žuto jato je 20-godišnji Darko Bajo. On je prije četiri godine iz Sparsa stigao u Cedevitu kao jedan od najvećih talenata na ovim prostorima. Igrao je na netom završenom Europskom prvenstvu do 20 godina. Hrvatska je završila na sedmom mjestu, a uz njega su članovi te momčadi bili Ivan Vrgoč i Lovre Runjić. Bajo je visok 209 centimetara i pokriva unutarnje pozicije. Njegov je dolazak praktički dogovoren, čeka se još samo službena objava.  


 

Vaša reakcija na temu