Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
LIGA VETERANA: Vucibalun slavio zahvaljujući vanserijskim obranama Aljinovića

LIGA VETERANA: Vucibalun slavio zahvaljujući vanserijskim obranama Aljinovića

Strijelci za Vucibalun bili su Broketa i Tomić

STAARI VUCIBALUN  2 : 0  VAGABUNDO

Iako je trebala doći na naplatu višemjesečna solidna igra Starog Vucibaluna, u ovoj utakmici ipak veliki favorit su bili igrači Vagabunda. Zahvaljujući ponajviše vanserijskim obranama vratara Aljinovića bijeli su došli do tri zaslužena boda. Vagabundo je pritiskao cijelu utakmicu, stvarali su šansu za šansom, ali sve to je odlični Aljinović skidao kao u najboljim danima. Sjetit ćemo se kada je popularni Alji u dresu Zente briljirao na parketu Kutije Šibica unazad par godina. Kada je udarac u jednom od slobodnjaka Vagabunda pri početnom rezultatu, od stative,  umjesto u mreži završio u nevjerojatnoj putanji u gol-autu u zraku se moglo namirisati veliko iznenađenje. Početkom drugog dijela Broketa dovodi Vucibalune u prednost. Poslije toga igrala se 'viktorija' na gol Aljinovića. U zadnjim trenucima kada su igrači Joška Pervana krenuli po bod sa igračem/vratarem jedan izgubljeni balun dolazi do Tomića koji sa svoje polovice pogađa praznu mrežu.

KONOBA ZENTA  1 : 1  COSMOS

Tresla se brda rodio se miš. Jutro pred utakmicu na zadnjem katu najpoznatijeg splitskog shoping centra izbornici obiju ekipa dogovarali su scenarij utakmice, odnosno cijelog kola. Scenarij je predviđao poraze Šimić Doma odnosno Starog Vucibaluuna, te podjelu bodova između Zente i Cosmosa. Sve je bilo dobro smišljeno, osim pobjede Vucibaluna. Izbornik Zente je nudija varijantu da se na golu Zente neće pojavit vratar Rogić, nego da će iz naftalina izvadit Milardovića, dok je zauzvrat izbornik Cosmosa nudija da njegovi igrači neće puno prelazit centar. Dogovorilo se i što ako slučajno padne koji gol. Za realizatora tog scenarija nuđeni su Ljubas i eventualno Kobaš igrači Zente. Pružene su ruke oba izbornika bez fige u džepu. I naravno čim  je počela utakmica scenario gubi tlo pod nogama. Ljubičić napadač Zente kojemu desna noga služi samo za nošnju desne patiku ili eventualno za ulazak u autobus, nakon traljave reakcije obrane Cosmosa čini nemoguće, desnom nogom prebacuje gol crtu gola Cosmosa. Izbornik Cosmosa diže ruke put tribina tražeći od Brhanovića reakciju, na što potonji izbornik diže palac gore. U drugom dijelu Ljubas izvodi aut, Wagner presijeca balun, u duplom pasu sa Rosandićem ostaje sam pred Milardovićem zvanim Slavica, i lagano pogađa bliži kut. Da ne bi gledatelji zijevali i bili zakinuti tijekom utakmice pobrinuo se Marić Banje i par puta kao za malo falija branku Nakića. U samom finišu Marić Banje probija bok idealno odigrava do b na metar od gola Cosmosa, ali Ljubas puca tek za veliku obranu vratara Nakića. Poslije utakmice da bi sve bilo uvjerljivo izbornik Brhanović je nestao iz dvorane sa ključem od svlačionice, pa su njegovi igrači po ure čekali ključ. A tako je to u balunu. Dikod se odmah uđe u svlačionicu, dikod ne uđe.

ŠIMIĆ DOM  0 : 2  ČISTOĆA

Izjednačena utakmica na kraju je otišla na stranu Čistoće golovima Karadže koji kad uspije zabiti Čistoća u 99% slučajeva dobije. Eto sad smo nenamjerno otkrili najjaču taktiku izbornika Ninčevića.

VET. L.C. MONTY PYTHON TOLO TRADE 2 : 1  ELEKTRODALMACIJA

Da Edo Radmilo idol autora teksta nije dao gol vjerojatno bi preskočili osvrt na ovu utakmicu. Drugi gol Monthy Pytona postiže Jurić, da bi na samom startu Pervan donio prednost Elektrodalmaciji.

GOGO I TONI  2 : 2  ADRIATIC OSIGURANJE

Utakmica koja je trebala završiti petardom u golu Damjanovića završila je neriješeno. Velika najezda na gol Damjanovića urodila je plodom sredinom drugog dijela, kada Laura eurogolom pogađa mrežu. Publika se još nije ni stišala, kada Igor Lovrić vadi novu čaroliju iz svog magičnog ruksaka. Poput Ibrahimovića oslobađa se čuvara i šalje balun u rijetko viđenom luku u rašlje Banovića. Nedugo zatim, Jere Pešić, (razapet između posla i familije u zadnji čas je stiga na Gripe) izbija sam pred istrčalog Banovića i lobom šalje balun u mrežu za veliki preokret. Igrači Tonija i Goge kreću sa Špaljem kao igračem/vratarem, te pokušavaju doći barem do boda. U tim trenucima Adriatic osiguranje ima dvije meč lopte, kada sa svoje polovice gađaju praznu branku. Devet sekundi prije kraja tri igrača modrih dolaze pred Damjanovića da bi prisebni Bajamić lako poentirao. U zadnjim sekundama igrači Adriatica stiži izgubit balun, te ponudit veliki preokret, ali fantastični Damjanović skida 99% šansu Gudelja-Velage. Poslije je na tribine utrčao najbolji na terenu Damjanović i reka: 'Molim Vas napišite da sam ja najbolji, a time i prvi vratar Adriatic Osiguranja' - na što smo možda i najboljem masterchefu u Hrvata odgovorili 'Može, napisat ćemo ako ćete nam napravit vaš specijalitet rožadu  ili eventualno tortu od jagoda'.

PODSTRANA  3 : 1  ARTEM

Podstrana se vratila u kolosijek borbe za naslov prvaka, jedva iz pizd….ije, riješila je Artem. Iako je Bradvica počeo u velikom stilu obranivši brzopotezno dva udarca napadača Podstrane nervoza koju je pokazivao prije tekme vrlo brzo je pokazala svoje pravo lice, pa je inače odlični vratar Artema popija lagani udarac Jerčića. Znaju igrači Podstrane da vrlo brzo moraju povećati prednost jer kako je bilo u ovoj sezoni puno bi zujali da bi na kraju sve prosuli. U drugom dijelu kada je Tudor izjednačio, očekivao se novi posrtaj Podstrane. Ipak 'stari lisac' Gugić nekako uspijeva progurati balun iza leđa Bradvice. U zadnjoj minuti Perica je spašavao pobjedu da bi Lisica u zadnjim sekundama proparao mrežu Bradvice.

CROATIA BLIZNA  1 : 1  SINTAKSA

Blizna nije u formi, a neće je ni sreća. Ovaj put su imali i penal, Delića ga je opet zapucao. U drugom dijelu Zadro donosi prednost, ali bilo je vidljivo da će kričavo žuti doći do boda. Kako se i očekivalo krajem utakmice Perić pogađa mrežu nemoćnog Ujevića

Vaša reakcija na temu