Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Bivši Hajdukov stoper: Dobili smo još jednog igrača, što je jako bitno nakon ovoliko ozljeda!

VIDEO Bivši Hajdukov stoper: Dobili smo još jednog igrača, što je jako bitno nakon ovoliko ozljeda!

'Najgore je kad ti trener ne govori ništa, kad te ne hvali i ne kudi, nego te ignorira, to znači da si u banani'

Jedna od najzanimljivijih priča s utakmice Gorice i Hajduka (0:3) odnosila se na Benrahoua. Mnoge je iznenadilo što je bio starter, ali izvedbom je potpuno opravdao povjerenje Mislava Karoglana. Evo što je o njegovom nastupu rekao nekadašnji stoper 'bijelih' Hrvoje Vejić:

- O njemu se puno pisalo nakon utakmice u Osijeku, kada je nakon par nonšalantnih reakcija ispao iz ekipe, pa je došlo i do priče o brisanju slika s Instagrama. Stvorio se dojam da je on na nekakvom 'ledu', da je u nemilosti trenera, ali izgleda da je on to vrijeme jako marljivo radio i da mu je stalo i to je sigurno Karoglan prepoznao. Vidjeli smo da je njegova igra bila jako dobra, gol i asistencija. To je plus, dobili smo još jednog igrača, širina kadra nam je nakon ovoliko ozljeda jako bitna.

Koliko igraču znači razgovor s trenerom?

- Normalno da znači jer najbitnija je komunikacija između trenera i igrača. Najgore je kad ti trener ne govori ništa, kad te ne hvali i ne kudi, nego te ignorira, to znači da si u banani. On je s njim iskomunicirao koji je problem, ovaj je to prihvatio, promijenio svoj pristup radi. Trener je to nagradio i na kraju se svima vratilo.

Cijelu izjavu pogledajte u videu.

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Vaša reakcija na temu