Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Četiri asistencije Marka Livaje!

VIDEO: Četiri asistencije Marka Livaje!

Ponoćna utakmica je bila više nego zanimljiva

Izuzetno je zanimljiva bila utakmica Torcida kupa u kojoj je Torcida Varoš pobijedila momčad Bili mantili sa 4:2. Možemo je slobodno nazvati i ponoćnim susretom pred jako dobro ispunjenim tribinama. Dvoboj je počeo u 23.40 sati, no nikome nije palo napamet ranije otići, s obzirom da za Varoš nastupa i velemajstor Marko Livaja.

No, prvi su poveli protivnici, i to je baš Livaji lopta zapela ispod noge, prihvatio je Branko Granić i poslao u mrežu.

U prvom poluvremenu je dio publike skandirao i 'HNS pederi, nogomet ste sjebali', negodujući tako na par spornih odluka sudaca. Kažimo i da je Livaja zasluženo zaradio žuti karton nakon jednog preoštrog starta.

Izjednačio je Vinko Vardić, a onda su Bili mantili opet došli u vodstvo, ovoga puta preko Jure Aljinovića. Za Torcidu Varoš je branio hrvatski čuvar mreže broj jedan - Žarko Luketin. Na 2:2 je izjednačio Frano Silić, a nakon toga se činilo da bi penali mogli odlučiti pobjednika.

No, Livaja i Branko Laura nisu tako mislili, u videu možete pogledati sjajno dodavanje bijele desetke, a Laura je iz blizine poslao loptu u mrežu na samo dvije minute prije kraja. Potom je još Vardić svojim drugim pogotkom postavio konačnih 4:2.

Zanimljivo je to da je Marko Livaja asistirao kod sva četiri pogotka za svoju momčad. Utakmica je bila zanimljiva, borbena, publika je došla na svoje. Skandiralo se Deni Izborniku, pri kraju i Livaji. Varoš ide dalje, na ovogodišnjem Torcida kupu se uistinu ima što pogledati...

 




Vaša reakcija na temu