Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr VIDEO: Ekspert objasnio koliko mora biti napumpana lopta

VIDEO: Ekspert objasnio koliko mora biti napumpana lopta

Nesvakidašnja tema

U našoj emisiji 'Bijeli studio' Hrvoje Vejić i Goran Tenžera su komentirali slučaj s loptama, na koje su se hajdukovci još uoči utakmice požalili da su izdušene.

- Ne vjerujem da se na ovoj razini može dogoditi da budu toliko značajno ispuhane lopte - rekao je Vejić.

- Lopte se kontroliraju prije utakmice i moraju biti napumpane od 0,6 do 1,1 bar, što je veliki raspon. Ostala su stara pravila, što ostavlja mogućnost da je možda netko napumpao loptu na 0,65, što je velika razlika od 1. Ali vidjeli smo kod udarca Sigura da to nije predstavljalo problem... - kazao je Tenžera.

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Vaša reakcija na temu